Etter landing på Goodison Park. (foto: united, twitter)

Vi satt målløse etter det vanvittige brasse/saksesparket til en 19-åring fra Manchester United. Gary Neville uttalte senere han garantert hadde brukket nakken hvis han hadde prøvd seg på noe tilsvarende som Man United-stjerne. Alejandro Garnacho hylles over hele verden, Neville var selv på banen da Wayne Rooney gjorde det tilsvarende mot Manchester City i 2011, for Neville overgikk Garnachos akrobatikk selveste Rooney. Arturo Vidal fikk selvfølgelig med seg scoringen til 19-åringen fra Brasil, men King Arturo applauderer bare første del av forestillingen rundt scoringen.

Etter scoringen løper Garnacho ut til cornerflagget, takker sin fotballgud på veien, før 19-åringen avslutter med en hopp opp-spinn rundt-land på begge beina-ta imot hyllest-feiring. En tro kopi av Cristiano Ronaldos signatur-feiring.

LES: Denne gangen er det overraskende nok ikke Manchester United som vil hente Ajax-stjerne til Premier League

Den heltatoverte chilener Vidal har båret drakta til Juventus, Bayern München, Barcelona og Inter Milan, med sine kamper mot CR7 og har ett og annet å si om stolthet for egne prestasjoner.

-Han feiret scoringen som Cristiano Ronaldo. Det var dårlig. Han skal bygge sitt eget navn, begynner Vidal ifølge Metro.

-Ja, han er allerede en stor spiller, og det er godt han har et idol. Respekt for det, men han skal bygge opp sitt eget navn. Feire det på en annen måte, kommer det fra King Arturo.

F7: Blir nå umulig for ny Manchester United-eier å overse utstøtt spiller på utleie