Går med faste skritt, men mot hva? (foto: united, twitter)

Han spilte seg til heltestatus i Marokko etter suksessen i VM. I Serie A ble Sofyan Amrabat sett på som en av de største defensive midtbanespillerne i Fiorentina-drakta. Manchester United jaget signering hele sommeren, først på Deadline Day ble det klart Amrabat dro på seg United-drakta på leie. En stor seier for Ten Hag, klubben sikret seg i tillegg en kjøpsopsjon. At 27-åringen ikke skulle bli en stor suksess på Old Trafford, det var det få som så for seg.

Så kom arbeidshverdagen og vi venter fortsatt på at den kompromissløse midtbanespilleren med silkepasningene skal gjøre jobben. Nå har 27-åringen riktignok måttet steppe inn på venstreback i fire kamper, men likevel. Footballtransfers kaller det an uninspiring start to life at Manchester United.

LES: Uniteds supertalent må slutte å sløse bort feiring på Ronaldo-kopi

Selv med Casemiros dropp i kampform og nå skade, har Amrabat ikke maktet å spille seg inn i Erik ten Hags startellever. Med 18-åringen Kobbie Mainoo tilbake i kampform og med fra start mot Everton, hevder The Guardian Man United nå vurderer å hente inn en ny defensiv midtbanespiller i januar.

LES OGSÅ: The Times: Vurderer å utvide bruken av VAR

Galatasaray – Manchester United

Amrabat har fortsatt mulighet til å imponere Ten Hag de kommende månedene, men signalet om at klubben fortsatt ser behov for forsterkninger på den defensive midtbanen, taler ikke i den marokkanske landslagsspillerens favør.

Kamper og resultater Champions League