Mye skal skje de neste ukene. (foto: chelsea, twitter)

Alexis Sanchez. Bare navnet vekker sterke negative følelser hos supporterne. Hos Chelsea er det en brasilianer/italiener som er tildelt rollen som syndebukk.

Sanchez blir beskyldt for å ikke prøve. Selv om det er tydelig at det ikke står på viljen, har spilleren med nesten 4,5 millioner kroner i ukelønn ikke levert noe som helst for klubben.

Chelsea har sin Sanchez i Jorginho. Den brasiliansk-italienske spilleren kom fra Napoli i sommer og skulle lede Sarri-fotballen også i Premier League.

Nå har riktignok midtbanespilleren fått med seg godt med kamper i Chelsea-drakten, men supporterne er alt annet enn fornøyde med Sarris gullgutt. 1 scoring og null assist, taler ikke akkurat om noen offensiv kraft.

Brede smil i sommer.

Sarri har insistert på å ha 27-åringen som base på Chelseas midtbane, noe som har sendt Kanté inn i en annen rolle.

Når Chelsea nå er utenfor topp fire, leter supporterne etter feil.

Og feilen syntes fra tribunen å være Jorginho.

Supporterne har mistet tålmodigheten. (foto: chelsea, twitter)

Les: Sarpsborg 08 selger igjen, men denne gangen ikke til Belgia

I torsdagens kamp mot Malmø FF ble han pepet ut da han ble byttet inn med Ross Barkley. Sarri tviholder på sitt Napoli-valg, sier Sarri ifølge Sky Sports.

-Vi så mot Malmø hvorfor Jorginho er så viktig for oss. Jeg håper supporterne våre er i stand til å forstå at han er en enormt viktig spiller for Chelsea.

Savner nok dagene da han kunne støtte seg til sigaretten langs sidelinjen.

Sorry Sarri, supportere i en av de aller største klubben England forstår kun innenfor eller utenfor topp fire i Premier League.

Les: Mohamed Salah har en drøm – er Liverpool den riktige klubben?