Japans Shoya Nakajima, venstre, kjemper om ballen mot Nigerias Usman Muhammed under en gruppe B kamp av menns olympiske fotballturnering mellom Japan og Nigeria på Amazonia Arena, i Manaus, Brasil, torsdag 4. august 2016.

Sarpsborg 08 har solgt Muhammed Usman til armensk fotball, klubben pleier å ta seg godt betalt, men vi vet ikke hva de har fått denne gangen. – En rekord blir det opplagt ikke, Usman spilte bare 6 seriekamper sist sesong. 

Det er FC Pyunik som bekrefter salget på Facebook der Usman stolt viser frem drakten.

De skriver: «Den 24 år gamle nigerianske midtbanespilleren Usman Muhammed er offisielt en FC Pyunik-spiller. Velkommen, Usman».

Salgene av Krepin Diatta til Club Brügge, og Sigurd Rosted til Gent for litt over et år siden sørget alene for at klubbkassen var fylt flere år fremover, siden det har de solgt flere spillere. Unge lovende spillere har Sarpsborg 08 høyt på sin liste over klubber de vil spille for. –  Sportssjef i Sarpsborg 08 Thomas Berntsen har ved flere anledninger sagt de er beviste sin rolle som springbrett.

Det er store utskiftninger på gang så langt i dette overgangsvinduet er det nå ti som har forsvunnet ut døra, mens elleve har kommet inn, inkludert de som er tilbake fra lån.

Les: Sarpsborg 08 fortsetter å cashe inn på spillere

«Usman er en fysisk sterk spiller som er god til å holde på ball. Han har god oversikt og flott pasningsfot. Han har et enormt potensial, men vi må jobbe hardt sammen for å få det ut. Klarer vi det, snakker vi raskt om en profil i Eliteserien» sa Berntsen til Sarpsborg 08s hjemmeside etter signeringen i 2017.

Les på Popidol: Kan Rocketman bli årets Bohemian Rhapsody?

Nå fortsetter ferden til FC Pyunik. Klubben ligger på 3. plass i hjemlig liga og er blant annet kjent for at Arsenals Henrikh Mkhitarjan gikk gradene der.

Les: Ingvild Isaksen er nødt til å avslutte karrieren