Kommer nok til å gjøre Zidane grinete. (foto: united, twitter)

Frank Lampard har handlet seg mett – for denne gang. Dette betyr at spilleren som av flere blir beskrevet som en av verdens beste midtbanespillere er klarert for exit fra Stamford Bridge.

Det er Inter Milan og Antonio Conte som har vært intense på å hente N´Golo Kanté til prosjekt gjenerobre tronen i Serie A, men ifølge The Mirror har franskmannen fått en henvendelse fra en av Chelseas argeste rivaler.

Les: Vil ha Daniel Sturridge tilbake til Premier League

Den engelske avisen hevder at det er etablert kontakt melllom United og Kantés representanter. Den franske landslagsspilleren er blinket ut som det siste leddet for å skape supertrioen med Fernandes og Van de Beek.

Vi sier bare: Genialt!

Les på Engelske klubber: Alisson mener Liverpool er tilbake, men har innsett at ligaen har endret seg

Solskjær skal være en stor fan av Chelseas midtbanedirigent som har stått 173 kamper i blått. En overgang til Old Trafford forutsetter at Kanté er villig til å ta frem motorsaga og kutte vekke en solid del av ukelønna på rundt 3,6 millioner kroner han er vant med hos Chelsea.

Vi mener Kanté sammen med Fernandes og Van de Beek vil bli dynamitt, enkelt og greit. Om Chelsea tør å sende den franske verdensmesteren til Manchester, det er et annet spørsmål.

Kjør på, Woodward!

Les: Vil ha Daniel Sturridge tilbake til Premier League