Ruben Diaz (bildet) er solgt til Manchester City. Foto: Benfica fan-News

Manchester City har kommet til en avtale om kjøp av Benficas Ruben Dias. Pep Guardiolas lag betaler rundt 800 millioner kroner for midtstopperen tjenester.

Søndagens tap (2-5 mot Leicester) fikk begrene til å renne over for Pep Guardiola, laget skreik etter forsterkninger i forsvaret. Det har ført til at de hentet inn Rúben Dias fra Benfica for å stramme opp forsvaret. Det bekrefter den portugisiske klubben på sine nettsider.

Manchester-klubben betaler rett i underkant av 800 millioner kroner for midtstopperen, alt inkludert – overgangssum og klausuler.

LES: Markus Henriksen klar for Rosenborg:- Gleder meg

I tillegg går Nicolás Otamendi motsatt vei for rundt 160 millioner kroner. Ifølge Sky Sports er det kun overgangssummene klubbene er enige om. For at overgangene skal gå i orden må klubbene også bli enige med spillerne om sine personlige avtaler, noe som er ventet skal gå i orden i løpet av kort tid.

LES: Haaland slakte i tyskland

Manchester City fikk søndag bank av Leicester i søndagens Premier League-oppgjør. Da scoret blant annet Jamie Vardy hat trick da gjestene vant 5-2 i Manchester.

LES: Manchester City jager Sevilla-forsvarer