Victor Nelsson kan være tapt for FCK. Foto: Jens Dresling

Victor Nelssons (21) skal ettersigende være ønsket hos Premier League-klubben Aston Villa.

Det er det danske ekstra bladet som skriver at Aston Villa har lagt inn et bud på ni millioner pund for FC Københavns danske midtstopper Victor Nelsson.

Rasmus Falk imponerte enormt i sin tid hos FC København, men nå er det en helt annen dansken som kan være neste mann på vei til Premier League. 21-åringen Victor Nelsson skal være brennhet på overgangsmarkedet og spesielt hos «The Lions» – (Aston Villa).

Etter det ekstrabladet forstår at FCK-treneren og styret tygger på tilbud som klokket inn på morgenkvisten fra England. Ettersigende skal budet være på 21-åringen Victor Nelsson.

LES: Manchester City med nok en stjernesignering

Kan ikke si nei

Villa vil utvilsom få kamp om signaturen ettersom flere små klubber i Premier League har signalisert interesse for 21 år gamle Victor Nelsson, og Aston Villa visstnok leder kampen om spilleren.

Det angivelig budet skal være i størrelsesorden på rundt ti millionene. euro (cirka 75 millioner kroner), et bud som FCK umulig kan si nei til.

LES: Premier League-klubb nærmer seg fransk midtbanetalent

Aktiv FCK-trener på markedet

Ståle Solbakken har vært ekstremt aktiv på overgangsmarkedet frem mot den nye fotballsesongen i dansk superligaen og har hentet inn spillere som Kamil Wilczek og Peter Ankersen. For å rette opp moe av forrige sesongs skuffelse i den danske toppdivisjonen.

FCK vil gå i underskudd

Riktignok har overgangsummene vært noe lavere men vanlig, det skyldes naturlig nok pandemien som herjer i verden. Det forventes dermed å komme ut av 2020 med et underskudd i størrelsesorden 150-200 millioner. kr. Derfor kan ikke FCK trykke på (ESC-knappen) når budene kommer, selv om Victor Nelsson virker nærmest uunnværlig.


LES: Haaland slaktes i tysk presse