I´ll be back.

Antonio Cone hentet Lukaku opp fra gjørma på Old Trafford. Det som viste seg som en kortsiktig god løsning for Solskjær, viste seg å være en genistrek for Inter Milan.

Og for Lukaku selv. Belgieren kom seg i form, fikk hodet på plass, og har betalt Conte og Inter tilbake med 64 scoringer på 95 kamper.

Les: Hva betyr det for Martin Ødegaard at Zinedine Zidane stikker?

-Du kom på det riktige tidspunktet og endret meg som spiller. Du gjorde meg ennå sterkere mentalt, men det viktigste er at vi har vunnet sammen. Jeg vil ta vare på prinsippene resten av karrieren min (fysisk forberedelse, det mentale og viljen til å vinne) skriver Lukaku på Instagram.

Denne uken forsvant Mester Conte ut av Inter.

Ryktet om en Lukaku-exit har gått de siste månedene, nå blir vi overrasket hvis belgier blir.

Ifølge belgiske Het Laatste Nieuws har Lukakus agent allerede hatt samtaler i England. Det er klubben som ikke skønte hva de skulle med Lukaku tilbake i 2011-14. Etter runde hos Everton, Manchester United og ikke minst hos tidligere Chelsea-manager Conte, har gjengen på Stamford Bridge sette hva de hadde i belgieren.

Les på F7: Nike legger ut om Neymar

Den belgiske avisen hevder Chelsea og Lukaku agent er godt i gang med å rydde vei for en retur – og Chelsea er beredt til å betale det det måtte koste.

Belgieren prøvde å fortelle det i Manchester.

Lindelöf, Maguire og gjengen bør forberede seg. Lukaku er garantert tent på å vise United at det ble skikkelig skivebom i 2019. Denne sesongen har han vist at han har fysikken, formen, teften og mentaliteten til bevise det.

Ble wake up call hos Conte. (foto: inter, twitter)

Les: Max har andre planer, snakker med Pochettino og Conte