(foto: juventus, twitter)

Når vi om ti år skal se tilbake på 2020/21-sesongen er det ikke bare viruskaos, Klopps skadehelvete og tomme tribuner som vil huskes. En uke i mai forsvant managerne hos tre giganter.

Inter Milan fortjener gigantstatus etter Serie A-titlen, mens Real Madrid og Juventus har statusen uansett hva de finner på.

Les: United-spillerne kan begynne å grue seg – samtaler igang med Lukaku

Først forsvant Conte, så, Zidane, på fredag kom det uungåelige i Torino.

-For få måneder siden begynte Andrea Pirlo, et ikon for verdensfotballen, et nytt eventyr på Juventus-benken, hans første som trener. For å gjøre dette krever det først og fremst mot og bevissthet om egne evner, spesielt i en periode preget av tusener av utfordringer i en verden truet av pandemi, skrives det fra Juventus.

Les på F7: Det rareste folk har glemt igjen i en Uber

– Andrea gjorde det: Han startet (og vi er sikre på dette: han vil få en strålende karriere som trener) en reise med transformation, og bragte sine ideer og sin erfaring som mester på banen fra ‘den andre side’, skrives det i Torino.

Les på Popidol: Barack Obama mer imponert over Rashford enn klokkene til Haaland

Dermed vinkes det adjø til Pirlo, som kan forlate Juventus med hevet hode. Skal vi tro ryktene, står Max Allegri klar til å returnere til Juventus. Klubben har tydeligvis skjønt at to Champions League-finaler ikke vår så svakt likevel.

Vi ønsker Pirlo lykke til videre på reisen.

Les: Max har andre planer, snakker med Pochettino og Conte