En glad gutt.

Massimiliano Allegri ledet Juventus med stor suksess i fem år frem til 2019, da han fikk sparken var det egentlig ingen som skjønte hvorfor. – President Andrea Agnelli skal ha ønsket noe nytt og spennende, alle andre ønsket Max skulle bli. Inn kom kjederøykende Maurizio Sarri som etter en sesong ble byttet ut med klubblegende Andrea Pirlo etter bare en sesong.

Etter Real Madrid manager Zinedine Zidane fortalte verden har snart er ferdig i klubben, var det naturlig for president Florentino Pérez å kontakte Massimiliano Allegri. – Dessverre for Real Madrid kommer ikke Max til å være ledig på markedet sørlig lenge. Juventus kommer til å sparke Andrea Pirlo og annonsere at Max kommer tilbake om noen få dager.

Les: Simone Inzaghi sier opp etter 22 år for å erstatte Antonio Conte

Real Madrid biter i det sure eplet og har startet med Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino og tidligere Inter Milan sjef Antonio Conte.

ABC avslørte nylig at Real Madrid sin topp tre liste er: Pochettino, Conte og akademisjef Raul Gonzalez. – Pr nå holder de alle muligheter åpne og gjennomfører samtaler har blitt holdt med alle tre.

Pochettino har offentlig innrømmet at han drømmer om å lede Real Madrid en dag og skal være utrolig fristet av å ta steget nå, men han måtte gjøre det på bekostning av tidligere arbeidsgivere Tottenham Hotspur, som også har hatt samtaler med argentineren.

Les på F7: Nike legger ut om Neymar

Den eneste ulempen med å ansette Pochettino er at han fortsatt har ett år igjen på kontrakten i Paris, Conte er for øyeblikket et fri etter å ha sluttet hos Serie A-mestrene Inter Milan og ville derfor være et enklere mål enn Pochettino.

Muligheten til å promotere Raul, som har imponert med Castilla, ville være den enkleste, men den legendariske tidligere spissen har ikke samme manager status som Pochettino eller Conte.