(foto: united, twitter)

Paul Pogba vil utrolig nok ta med seg en lojalitetsbonus på 3,78 millioner pund, rundt 45 millioner, når han drar gratis fra Manchester i slutten av måneden, melder Daily Mail.

United bekreftet onsdag at Pogba vil forlate Old Trafford for andre gang når kontrakten hans går ut 30. juni, og tar farvel med en de mest skuffende – og kostbare – spillerne i klubbens historie.

SISTE: Guardiola har bedt om to signeringer til

Lojalitetsbonusen er en siste fornærmelse mot fansen som aldri fikk se det beste fra den franske verdensmesteren, under en skuffende andre periode i United som varte i seks år.

Men det var de svimlende betingelsene United tilbød Pogba som lokket ham tilbake fra Juventus for en daværende verdensrekord på 89 millioner pund i 2016, etter å ha mistet ham til italienerne for en kompensasjon på bare 1,5 millioner pund i 2012.

I tillegg til den enorme overgangssummen, betalte United også 39,27 millioner pund til spillerens agent Mino Raiola, som gikk bort i april, for å få til avtalen i boks. I tillegg til en lojalitetsbonus og han fullførte kontrakten.

Hvor er Son? Disse seks kan bli årets spiller i Premier League

Den totale regningen for Pogba inkludert lønn og bonuser kommer på utrolige 218,93 millioner pund, som tilsvarer ca. 2,6 milliarder kroner! Det blir 968 716 pund for hver av hans 226 kamper eller 5,613 millioner pund for hvert av hans 39 mål.

Manchester United får heller ingen avkastning på investeringen sin når Pogba drar seg til en annen klubb som en gratis om noen uker, etter å ha hatt samtaler med Paris Saint-Germain og Real Madrid samt Juventus om en retur til Torino. Med sistnevnte som mest sannsynlig.