Ting flyter helt greit i Aston Villa etter Liverpool legende Steven Gerrard ble hentet inn fra Rangers i november i fjor. – Mye uavgjort resultater og for dårlig poengsanking, men stemningen og fremtidshåpet er stort. Michael Beale ble med på lasset fra Skottland, men til tross for å ha en meget god relasjon med Gerrard var tiden inne, når sjansen bød seg å selv ta hele ansvaret.

41 år gamle Michael Beale har vært assistenttrener for Steven Gerrard både i Rangers og i Aston Villa, samt har en lang fortid i Liverpool tar steget videre og blir han ny manager i den tradisjonsrike klubben Queens Park Rangers.

SISTE: Salah vil gå gratis til Premier League-rival

Dermed får kaptein Stefan Johansen ny sjef. – Den tidligere Bodø/Glimt og Strømsgodset spilleren landet i QPR etter en traurig avslutning av sitt opphold i Fulham i 2021.

QPR som avsluttet sesongen i Championship på 11.plass har ambisjoner om å komme tilbake til Premier League.

Michael Beale har signert en treårskontrakt med QPR.

Les: Guardiola har bedt om to signeringer til

  • Det er flott å være her. Jeg har lett etter det riktige alternativet og tror jeg har funnet det nå. Rett klubb, riktige folk og riktige ambisjoner.

– Jeg er en London-gutt og vet hva klubben står for. Det er en stor mulighet for meg, sier Michael Beale til klubbens hjemmeside. I tillegg har han vært hovedtrener for Liverpools ungdomsakademi.