(c) Bilde: VIF: Magnus Retsius Grødem.

Vålerenga og Ull/Kisa er enige om en leieavtale for Magnus Retsius Grødem. 20-åringen var utleid til OBOS-klubben også i 2017-sesongen, og fikk da ti kamper og scora to mål for de gule og grønne fra Jessheim.

Sportslig leder i Vålerenga Fotball Elite, Jørgen Ingebrigtsen tror OBOS-ligaen blir en bra arena for Magnus dette året, og er glad Ull/Kisa ble klubben for unggutten.

– Magnus kommer sannsynligvis til å få mye spilletid i OBOS-ligaen med dette utlånet, og vi tror at det er det riktige steget for hans videre utvikling. Med en mye tøffere konkurransesituasjon hos oss i år ble vi derfor enige med Grødem om at dette utlånet kan bli veldig bra, sier Ingebrigtsen og fortsetter:

– Våre forventinger til Magnus når han nå drar til Jessheim er at han skal kjempe seg til en fast plass på laget, og være en viktig brikke for Trond Fredriksens mannskap slik Nakkim var det i Viking i fjor.

– At det er Ull/Kisa han får muligheten hos tror vi også er bra. Vi kjenner klubben godt, og de har en hovedtrener og et lag vi har veldig troen på. Det blir spennende å følge både Magnus og laget i året som kommer, avslutter Ingebrigtsen.