Var så fint smil, så det ble et Vitesse-bilde.(c) Bilde: Vitesse

Den beste nederlandske klubben, spesielt for spillere som vil opp og frem er Ajax. De har opplevd på nært hold i serien hvor bra Martin Ødegaard har blitt.

Ifølge Radio Marca skal Ajax ønske å betale Real Madrid omtrent 20 millioner euro for Martin Ødegaard som storspiller om dagen.

Les: Blir i Brann etter lang tids usikkerhet

https://twitter.com/FTalentScout/status/1102172353839222786

Ajax har i lengre tid blitt koblet med nordmannen, som de siste årene har vært utlånt til først Heerenveen og så Vitesse i den nederlandske toppdivisjonen.

Ifølge den spanske radiostasjonen er ikke Real Madrid fristet til å selge Ødegaard. De sier at Real Madrid fortsatt har tro på at drammenseren en dag blir en del av deres førstelag. – Det kan godt tenkes lett å glemme i og med at det er skrevet så mye om Martin Ødegaard over så lang tid at han bare er 20 år gammel.

Ajax solgte nylig Frenkie De Jong til Barcelona for store penger og det kan være nettopp denne spilleren Ødegaard blir sett på som en mulig erstatter for. Avtalen for De Jong meldes å være verdt rundt 75 millioner euro, noe som kan bety at Ajax trolig har penger å bruke til sommeren.

Les: 40 meter er selvfølgelig ingen avstand for Martin Ødegaard

Det er liten tvil om at det har skjedd mye denne sesongen, . Sist lørdag var han involvert i tre av klubbens mål i 4-1-seieren over Breda. I nederlandsk Aresdivisjon står Ødegaard med fem mål og seks assist. Han har også to scoringer i cupen.

Ødegaard har vært under kontrakt med Real Madrid siden januar 2015. Hans siste avtale skal løpe til sommeren 2021.