Sikter seg fortsatt inn mot comeback i Premier League.

Denne gangen er det Tottenham manager Mauricio Pochettino som er ikke fornøyd med måten Premier League legger opp kampprogrammet på. – På mange måter har han fortatt stafettpinnen på å klage om dette fra tidligere Manchester United og Chelsea manager Jose Mourinho.  

Flere av de store Premier League klubbene mener ligaen i for liten grad hjelper de som er i Champions League, for eksempel ved å flytte kamper. Serie A, La Liga og Bundesliga skal være mye flinkere med tilrettelegging.

Les: Unggutt leies ut på nytt

«Det er et problem og noe vi bør endre i fremtiden for å hjelpe engelske klubber å bli mer konkurransedyktige i turneringen. Selvfølgelig skal vi gjøre vårt beste, men det skal ikke være mulig i en så viktig kamp at det ene laget har 24 timer mer hvile enn det andre. Det har mye å si», sier Pochettino ifølge The Mirror.

Tottenham har 3-0 å gå på fra det første møtet mot Borussia Dortmund , men der Dortmund fikk sin ligakamp flyttet til fredag, måtte Spurs spille lørdag. Idag kl 21 00 møtes de to til den avgjørende kampen i Tyskland.