Sancho er definitivt United-materiale. Han skal vi ha! (foto: united, twitter)

Jose Mourinho led under Uniteds manglende evne til å følge ønskede spiller på overgangen-markedet helt inn på Old Trafford. Dermed ble det heller tynt med forsterkningene Mourinho mente var et minimum. Men Alexis Sanchez fikk portugiseren.

Etter fjorårets runder med oppvaskmøter mellom Mourinho og styreleder Ed Woodward, kan det virke som klubben nå har sluttet å vingle og har bestemt seg for sikre seg spillerne de går for.

Ifølge Telegraph er Jadon Sancho en av disse. Borussia Dortmund-spilleren har fått stjernestatus i en alder av 18, og har vært i spiss for den mest lovende generasjonen engelske fotballspillere på veldig, veldig lenge.

Les: Ajax-direktør: «Han tjener like mye som hele Ajax» 

Vingen Pep Guardiola fortrenger at Manchester City slapp i 2017, har en markedspris på over én milliard kroner.

Ni scoringer og elleve assist på 32 kamper vitner om at lynvingen allerede er moden nok til å levere resultater. Manchester United skal ha bestemt seg, men er ikke den eneste klubben som kretser rundt den engelske tenåringen.

PSG har også vært aktive mot Sancho, så det går mot en durabelig kamp til sommeren. Men først er det oppgjør på gressmatta i Paris. Vi tenker Jadon Sancho setter av onsdag kveld til å få med seg sine potensielt nye arbeidsgivere.

Og skulle det bli Manchester United, bør en viss chilener starte planleggingen av flyttingen fra Manchester. Jadon Sancho kommer til å ta all plass.

Les: Ønsker å kjøpe Martin Ødegaard for nesten 200 millioner