Fikk et hardt møte med Barcelona i ny drakt. (foto: atletico, twitter)

Daniel Wass har blitt fulgt tett av dansk presse den siste måneden. Ryktene gikk om at den danske landslagsspilleren var klar for neste steg. Nå er ikke Valencia noen «lillegutt», men overgangen til de regjerende La Liga-mesterne i Madrid ble sett på som en anerkjennelse av den danske landslagsspilleren som en av de beste høyrebackene i Spania. Overgangen ble bekreftet helt på tampen av overgangsvinduet, allerede på søndag ventet debuten på 32-åringen.

Det smalt både for Atletico og Wass. Barcelona hadde rukket å hente inn Adama Traoré på vingen, noe var med på å skape en ny dynamikk hos Barca og som skapte skikkelige problemer for Diego Simeones menn. Barca sendte Atletico tilbake til Madrid med 4-1 tap, for Daniel Wass ble debuten billetten rett opp på skadebenken.

Les: Juventus har truffet gull

Etter danskens innbytte dro Ferran Torres til med en skikkelig takling, Simeone valgte å la Wass fortsette selv om det var tydelig at dansken var hemmet. Ekstremt mye står på spill når de to klubbene møtes, nå viser det seg at 32-åringen fikk «debuten fra helvete».

På mandag kom meldingen fra Atletico om at Wass dro på seg en leddbåndsskade som holder dansken foreløpig ute «på ubestemt tid».

Les: Takket nei til lønnstilbudet i Premier League som hadde sikret familien i flere generasjoner fremover

Vi krysser fingrene for Wass og kneet, som har kontrakt med Atletico ut 2023-sesongen. Good Recovery.