Har ikke blitt så mange scoringsintervjuer etter dette.

Lokalavisen Leipziger Volkszeitung kom denne uken ut med at RB Leipzig har satt igang prosessen med å selge Sørloth. Kanskje ikke så rart etter å ha hørt manager Jesse Marsch «slå opp» med 25-åringen.

-Alexander har en god karakter. Hver dag kommer han med masser av power, og er i god form og positiv. Men vi får vente å se hva som skjer i overgangsvinduet. Vi er ikke ferdige med å gjøre endringene på laget, sier RB-manageren ifølge tyske Bild.

Les: RB Leipzig-manageren slår opp med Alexander Sørloth

Tyske Sportbuzzer hevder at dette har satt igang en prosess hos Bundesligaklubben som endte på 12. plass forrige sesong. Ifølge den tyske avisen har Mainz 05 kastet seg på sammen med Trabzonspor (som savner Sørloths 33 scoringer og 11 assists på 49 kamper) i kampen om signaturen.

Utsiktene for at Mainz kan kjøpe Sørloth er heller små, kommer det fra det fra den tyske avisen, spesielt siden Leipzig måtte overføre solide 20 millioner euro til Crystal Palace. Hvordan Trabzonspor skal kunne stable på plass et bud Leipzig aksepterer, er også vanskelig å se for seg.

Les på Tysk fotball: Borussia Dortmund har sikret seg Abdoulaye Kamara

For oss lukter det utleie på Sørloth, hvis ikke en av Premier League-klubbene «på nederste finansielle hylle» føler seg kallet. 6 scoringer og 3 assist på 37 kamper ser hvertfall ikke ut til å overbevise Jesse Marsch.

I mellomtiden får vi trøste oss med en Sørloth-scoring i landslagsdrakta:

Les: FC Midtjylland gjør det igjen: Denne gangen er det 4 Premier League-klubber som skraper på døra!