Jens-Lys Cajust. (foto: FMC, twitter)

FC Midtjylland har såvidt rukket å selge Frank Onyeka til Brentford før fire nye klubber fra verdens tøffeste liga står foran porten til Superliga-klubben og tripper.

Jens-Lys Cajuste. Den svenske landslagsspilleren ble hentet til FC Midtjylland fra Örgryte i 2018, som igjen viser at Superligaklubben har en ekstrem teft når det kommer til talenter. Solide 69 kamper har det blitt på den defensive midtbanespilleren for seniorlaget til Midtjylland.

Les: Brentford har valgt Frank Onyeka som sin første Premier League-signering

Nok til at Premier League-klubber og Rennes står og skraper på døra.

Det er svenske Expressen som hevder trioen Wolverhampton, Leeds og Crystal Palace alle har vist konkret interesse for 21-åringen. Dette kommer i tillegg til to andre beilere.

Franske RMC Sport hevdet Rennes, Brentford og Newcastle også var på hjul. Rennes hadde blinket ut svensken som erstatter for Edouardo Camavinga på exit, men har trukket seg da kravet om 160 millioner kroner ble presentert av Superliga-klubben.

Les på Antonio Banderas blir med på det siste Indiana Jones-eventyret

Ifølge Expressen er alle Premier League-klubbene (utenom Brentford) i dialog med Cajustes representanter og FCM. Dette støttes av Bold, som har sjekket at 22-åringen ikke har vært del av truppen de siste kampene.

Danske klubber (og svenskene) har fått til noe vi på berget bare kan drømme om.

Les: Daily Mail: Forventer at en halv milliard er nok for å hente Paul Pogba