Kan fort bli noe konkret når Raiola prater med kompis Leonardo. (foto: united, twitter)

For to uker bragte ESPNs kilde informasjon om at det pågikk samtaler i Paris om Paul Pogba. To møter skal ha vært gjennomført mellom agent Raiola og PSGs sportsdirektør Leonardo. Nå hevder Daily Mail at det jobbes konkret med en overgang.

Når det gjelder Pogba, har vi hørt og sett det meste. Likevel, når franskmannen er inne i sitt siste år av United-kontrakten og Mino Raiola som kjent øker formuen sin på at klienter skifter klubb, er PSG-linken noe som ikke kan viftes bort.

Les: Mourinho har sendt Justin Kluivert videre

Daily Mail hevder PSG har troen på at Paul Pogba kan gå på «billigsalg», nå som United risikerer å miste ham på free transfer om mindre enn tolv måneder. Ifølge den engelske avisen har PSG regnet seg til at overgangssummen kan ende på ned mot 43 millioner pund.

Etter at Sergio Ramos kom på plass i Paris, hevder spanske Marca at PSG nå ser på Pogba som den siste brikken i Champions League-puslespillet, så motivasjonen skal være på topp for å ende sommeren med overgang.

Når vi har sett hvordan United har frontet Pogba i presentasjonen av ny hjemmedrakt tidligere denne måneden, er det lite som tyder på at Solskjær og gjengen forventer at franskmannen forsvinner ut porten før sesongstart.

Les på Engelske klubber: Southgate kan snart ringe Solskjær for å høre hvordan det står til med Englands forsvar

Noe forvirrende, sier du? Slapp av, du er ikke alene.

Les: Mental trening for fotballspillere