Tenkeren. (foto: united, twitter)

Tre tap på de siste fire kampene. På onsdag har ikke United noe annet valg enn å sørge for at det blir seier for å skape arbeidsro. Villareal nektet Solskjær Europaliga-tittelen på straffekonk forrige sesong, nå skal det revansjeres.

Men Solskjær må dessverre klare seg uten tre av nøkkelspillerne i forsvaret. Wan-Bissaka sørget selv for at han ikke får spille mot gjengen til Unai Umery med sitt røde kort mot Young Boys. I Premier League-kampen mot Aston Villa i helgen tapte ikke United bare poengene, men endte også med to haltende forsvarsspillere.

Les: Sky Sports Italia: Claudio Ranieri seiler igjen opp som toppkandidat

På tirsdagens pressekonferansen kom bekreftelsen fra Solskjær på at det blir en ny kombinasjon i forsvaret.

-Harry er mer eller mindre sikkert ute, og det ser ikke bra ut. Det er Harrys legg, og det tar kanskje et par uker, begynner Solskjær på pressekonferansen før kampen.

-Luke gir vi kanskje en sjanse, men han trente ikke med oss her i morges. Så kanskje er han i beste fall på benken, kommer det fra Solskjær.

Les på Engelske klubber: Ian Wright overbevist om at Martin Ødegaard er løsningen

Selv er Solskjær ikke så bekymret.

-Det er nødt til å bli litt blandet rundt med spillere, men det er derfor vi har en stor tropp med gode spillere, og jeg er sikker på at vi får gode prestasjoner av de som enn spiller, sier United-manageren.

Feeling pumped.

OPPDATERT: Det endte bra!

Les: Everton ikke ferdig med å hente Real Madrid-spillere