Mester Benitez. (foto: everton, twitter)

Da Carlo Ancelotti ledet Everton tok han en telefon til sin gamle arbeidsgiver i Madrid og fikk fløyet over James Rodriguez. Rafael Benitez delte ikke entusiasmen for den kolombianske landslagsspilleren, men har selv sine favoritter hos gamleklubben Real Madrid.

Det er den Los Blancos-baserte mediekanalen Defensa Central som hevder Benitez allerede har kommet med forspørsel til Real Madrid.

Les: Hvordan påvirker sporten nettspilling?

I sommer har Everton mildt sagt vært forsiktige på overgangsmarkedet. Klubben har signert fem spillere, men har måttet betale kun for Demarai Gray. Når overgangssummen ble på 1,7 millioner pund, skjønner vi at Benitez har et overgangsbudsjett som ligger og venter på de riktige spillerne.

I vinterens overgangsvindu er gjerne mulighetene begrenset for å hente inn de største navnene, men har Defensa Central rett, akter Benitez å utnytte kontakten med Real (og tidligere Everton-manager Ancelotti) for å sikre seg to solide forsterkninger allerede i januar: Isco og Luka Jovic.

Ingen av de to spillerne har hatt en sentral rolle hos Real. Isco har i tillegg kontrakt som løper ut i sommer og var linket til Everton tidligere i år.

Les på Engelske klubber: Ian Wright overbevist om at Martin Ødegaard er løsningen

Spesielt Isco kan bli en spennende forsterkning. Benitez har jobbet med spilleren tidligere hos Real Madrid, og vet hva som bor i 29-åringen.

Vanskelig å få taket på.(foto: real, twitter)

Everton er alt annet enn ferdig med spillere fra Real Madrid.

Les: Tysk media: Dortmund har dansk dynamitt som potensiell Haaland-erstatter