Andy Carroll fra da han hadde slått seg delvis til ro hos West Ham.

Den tidligere Liverpool-spilleren har vært en del av fotballsirkuset på balløya de siste seksten årene, men etter at Anfield-eventyret var over i 2013 har det blitt mye farting på den siste engelske fotballsamurai. På første forsøk utenfor England ble det denne uken stang ut.

Da Carroll forlot West Ham etter 142 kamper og 34 scoringer i 2019, ble det et kortvarig gjensyn med gamleklubben Newcastle, noen kamper hos Reading og senest hos West Bromwich der han tidligere i år fikk beskjed om at de ikke stiller med tilbud om kontraktsforlengelse.

LES: Telegraph: Chelsea har siktet seg inn på 6 ville signeringer

For 33-åringen Carroll var det derfor tid for første gang å prøve seg på fotball utenfor England. Spissen har vært sterkt preget av skader, men nå hadde han sikret seg en mulighet hos Club Brügge i en prøveperiode. Den belgiske klubben er ingen hvilken som helst, forrige sesong ble det andreplass i Jupiler Pro League.

Mye så lyst ut for Carroll, men ifølge Het Laatste Nieuws trakk Brügge tilbake kontraktstilbudet. Den belgiske avisen hevder dette skjedde etter at Carroll hadde vært innom til medisinsk test og gjorde alt annet enn å overbevise klubben. Brutalt sagt: Carroll bestod ikke de fysiske testene.

LES: Smeller 300 millioner i bordet for Arsenal-spiller

Dermed er veteranen fortsatt på hvileløs klubbjakt før sesongstart. Vi ønsker engelskmannen lykke til med å skvise det siste ut av karrieren.