Jeg kom akkurat på at jeg er svært begeistret for Bruno Fernandes som viser stort engasjement og villighet til å lykkes, mens hans lagkamerater er er mer opptatt av å se kule ut på film.

Det kokte over for den portugisiske stjernen da han på vei inn på treningsfeltet måtte Manchester United lagkamerater Fred og Alex Telles som var i gang med å filme en dokumentar.

Les: Bodø/Glimt selger keeper Joshua Smits

«Film kuken min!»
Denne sesongen har vært en nedtur for alle Manchester United fans, 6.plass i Premier League er for lite for et lag som til sammen er verdt et norsk oljefond. Det har vært konflikter mellom spillere og mellom spillere og midlertidig manager døpt til Rive Rolf på et redaksjonsmøte. Bruno Fernandes landet på 10 mål og seks assist i sesongen som nettopp er avsluttet.

I videoen står de brasilianske spillerne Fred og Alex Telles på parkeringsplassen utenfor klubbens treningsanlegg Carrington mens de filmer til en dokumentar om sistnevnte.

Den oppdager den portugisiske stjernen Bruno Fernandes:

– Ikke spill smart, sier han på portugisisk. (vi har sjekket med en som er glad i bakalao)

– Du er her for å spille fotball, ikke for å filme det.

– Film kuken min, roper Bruno Fernandes til filmteamet.

Telles og Fred tar tilsynelatende ikke Fernandes utbrudd for alvorlig og ber ham slappe av.

HER HAR DU FERNANDES SINE 3 BESTE SCORINGER 2021/22:

Les: Smeller 300 millioner i bordet for Arsenal-spiller

Dokumentaren er laget av det brasilianske markedsføringsbyrået O Clube Football og har tittelen ‘A day in life’, som, som navnet tilsier, skal gi et unikt innblikk i hverdagen som profesjonell fotballspiller.