Sitter og venter på noen av markedets beste forsterkninger. (foto: chelsea, twitter)

Ny eier Todd Boehly har satt seg i styrelederstolen og tar like godt jobben som sportsdirektør-vikar i samme slengen. Mye sier oss at vinden ikke løyer på Stamford Bridge før det blir blåst ut restene etter Abramovich. Ifølge Telegraph har Thomas Tuchel blitt lovet opp mot seks nysigneringer i sommer.

Den engelske avisen hevder Boehly har funnet frem rundt 200 millioner pund for å gi manageren verktøyet til å utfordre City og Liverpool om tittelen igjen.

LES: Smeller 300 millioner i bordet for Arsenal-spiller

Rüdiger og Christensen er forsvunnet på free transfer, nå jobbes det hardt for å hente inn Sevillas Jules Koundé i en 60 milloner euros overgang.

Frank Lampard hentet inn Timo Werner i 2020, ifølge overgangsjournalist Gianluca de Marzio blir tyskeren nå brukt som kort i forhandlingene om å få Juventus til å slippe midtstopper Matthijs de Ligt. Nederlenderen har en utkjøpsklausul på solide 120 millioner euro, ifølge de Marzio er Serie A-klubben ikke interessert i kun cash-handel, Werner skal ha vekket Max Allegris interesse.

Det var to forsterkninger.

Med usikkerhet rundt fremtiden til kaptein Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso, jobbes det med å hente inn høyreback Jonathan Clauss hos Lens.

Det var tre.

I front blir det mye aktivitet på overgangsmarkedet. Ifølge ESPNs kilde er Raheem Sterling klubbens toppmål, med Ousmane Dembélé og Richarlison også på short list.

Det var tre, fire eller fem.

Så til toppen av kransekaka. Med 115 millioner euros-tabben Romelu Lukaku på vei tilbake til Inter Milan på utleie, hevder ESPN Robert Lewandowski er satt opp som mulig erstatter.

Det kan være seks.

HER HAR DU MASON MOUNTS TRE BESTE SCORINGER 2021/22

LES: Bodø/Glimt selger keeper Joshua Smits

Vi venter spent på hvilke spillere som faktisk ender opp på Stamford Bridge, men det er helt tydelig at Todd Boehly skal vise han har investorer nok til å matche Abramovich sin handletur sommeren 2020. Denne elleville handleturen til godt over to milliarder, som endte med at en håndfull stjerner skulle akklimatisere seg til Premier League og tilpasse seg Chelsea-spill på rekordtid, var med på å koste Frank Lampard jobben. Vi bare nevner det.