Vi vet at ingen er fornøyde med situasjonen i Manchester United om dagen, planen var at Ralf Rangnick skulle leverer et ferdig glanspolert lag pakket inn i silkepapir til innkommende manager Erik ten Hag. – Slik ble det ikke. Den største stjernen på Old Trafford Cristiano Ronaldo er frustrert og det er Bruno Fernandes også.

Cristiano Ronaldos agent har vært i møte med den nye Chelsea-eieren amerikanske Todd Boehly med diskusjoner om en mulig overgang. Chelsea har vært som en virvelvind ute på marked etter det for en uke etter at det ble kjent at et nytt styre er valgt og Maria Granovskaia forlater klubben etter 19 år.

Les: Telegraph: Chelsea har siktet seg inn på 6 ville signeringer

Boehly som utpekte seg selv som midlertidig sportsdirektør. Med lomma full av fra amerikanske småsparere angriper han markedet med et tydelig signal om at Chelsea er tilbake. I følge The Athletic møtte Boehly i Portugal i forrige uke superagent Jorge Mendes, tema i disse «sjokksamtalene» var blant annet Ronaldos nåværende situasjon i United og ideen om at portugiseren skulle flytte til Chelsea.

37 år gamle Ronaldo er på vei inn i det siste året av sin nåværende avtale i United etter at han gjorde den sensasjonelle returen til Old Trafford i fjor sommer etter å ha forlatt klubben for 13 år siden.

Det er foreløpig uklart om Chelsea vil legge inn noen konkrete tilbud for å bringe Ronaldo til klubben, tyske giganter Bayern München sies også å følge med på Ronaldos situasjon.

Det har også blitt rapportert at Ronaldo har stor tilhørighet til United og ikke har noen problemer med den nye manageren Erik ten Hag.

Ronaldo sa i et nylig intervju: «Jeg var og er fortsatt veldig glad for å være her.»

«Jeg vet (Ten Hag) gjorde en fantastisk jobb for Ajax og at han er en erfaren trener, men vi må gi ham tid og ting må endres slik han ønsker.»

«Jeg håper vi har suksess. Jeg ønsker ham det beste. Vi er glade og spente. La oss tro at neste år kommer vi til å vinne trofeer. Jeg tror at Manchester (United) vil være der de hører hjemme. Noen ganger tar det tid, men jeg tror fortsatt.»

Hans kjærlighet til klubben kan ikke stilles spørsmål ved, men Ronaldo sies å være frustrert over klubbens manglende fremgang på overgangsmarkedet. Mens rivalene Manchester City, Liverpool og Arsenal alle har lagt kvalitet til troppen sin, har United ennå ikke hentet inn noen.

HER ER RONALDOS SCORINGER 2021/22:

LES: Smeller 300 millioner i bordet for Arsenal-spiller

Chelsea vil være i markedet for en angriper etter å ha sagt ja til å sende Romelu Lukaku tilbake til Inter Milan for et sesonglangt lån.

Chelsea er i motsetning til Manchester United kvalifisert til Champions League.