Martin Terrier

Den franske venstrevingen Martin Terrier bøtter inn mål i Rennes og har denne sesongen blitt hyllet av landslagssjef Didier Deschamps og vekket interessen til en rekke klubber, blant annet Tottenham som gjerne vil utfordre svenske Dejan Kulusevski på venstresiden. Manager Antonio Conte er overbevist om at dynamikken mellom de to vil være dynamitt for angrepet.

Det kan bli tøft for Tottenham å sikre seg den 25 år gamle meget allsidige angrepsspilleren. «Alle er ute etter en spiller med slik statistikk! 21 mål og fire målgivende pasninger på 36 kamper i Ligue 1

Foot Mercato melder at hvis Antonio Conte skal bli en sesong til, må Tottenham hente inn flere offensive spillere for å møte den italienske manageren sin visjon om et kreativt og samtidig supereffektivt angrep.

Les: Dette er hvordan Barcelona skaffer fire friske milliarder

Martin Terrier kom til fra Lyon før sesongen 2020/2021 og har kontrakt til juni 2025. – Transfermarkt anslår verdien til å være 160 millioner kroner, skal Tottenham vinne det som uten tvil blir en budkamp må de mist opp i det dobbelte.

Les: Britiske myndigheter kan umulig godkjenne de nye Chelsea eierne