Det lysner. (foto: newcastle, twitter)

Det er ventet at Premier League-klubbene kommer til å bruke store penger i sommer. De som som blir mest spennende å følge med på er Newcastle og Manchester United. Førstnevnte har mye penger og et ønske om å styrke troppen betydelig. Mens Manchester United må rydde opp etter noen svært middelmådige sesonger.

SISTE: Newcastle vurderer å bytte ut Eddie Howe med manager-legende!

Dette er kombinasjon som kan få i stand en avtale mellom de to klubbene.

Dean Henderson har fått lite spilletid med De Gea i form, men han har ambisjoner å være førstekeeper for England og ifølge Football 365, vil han gjerne flytte fra Manchester denne sommeren.

En av de få kampene for Henderson og Donny van de Beek

Til tross for 26 kamper forrige sesong, har ikke Henderson spilt i Premier League i år og har kun spilt i FA-cupen og ligacupen, med unntak av én Champions League-kamp.

LES: Levy lover Conte å bruke penger – vil ha tre nye stjerner

25-åringen skal være tilgjengelig er 40 millioner pund, og med sine beste årene foran seg, kan Newcastle United se på det som en god investering. Martin Dubravka i Newcastle-målet er 33 år og en signering av Henderson vil være en solid oppgradering for Eddie Howe.

Henderson vil spille førstelagsfotball på dette stadiet av karrieren, og etter å ha mislykkes med å utkonkurrere David De Gea i Manchester United, kan han vurdere Newcastle som et godt alternativ som har mye spennende på gang.