Kane og Levy.

Premier Leagues lengsstittende styreleder Daniel Levy har på mange måter malt seg selv i et hjørne, Tottenhams hovedeier ENIC Group har gitt krystallklar beskjed om at det ikke er aktuelt å la klubbens største stjerne og lojale målmaskin gjennom mange år forlate klubben gratis neste sommer.

Fra å ha full kontroll i London-klubben har en rekke mindre gode og dyre beslutninger de siste årene, spesielt med hensyn til managere har eierne for første gang kommet med klare føringer på detaljnivå.

Les: Forlater Al-Nasr etter tre uker

The Telegraph melder i dag at Harry Kane enten må signere eller selges, Tottenham som har store underskudd bak seg på driften har ikke råd til å tape omtrent en milliard.

The Mirror melder at Manchester United som hadde gitt opp å singere Harry Kane i sommer og konsentrert seg om danske Rasmus Højlund er tilbake med sin interessse for Harry Kane. – Forskjell i pris blir ikke så stor ettersom Atalanta har økt prisen kraftig på Danmarks svar på Haaland.

Les: Marcel Sabitzer tilbake i Bayern München trenger ikke pakke ut av eskene

Bayern München har allerede fått to bud på Kane avvist, og de forbereder nå et tredje bud. Bayern skal være villige til å tilby Kane en langtidskontrakt på fire, muligens fem år, skriver Bild.