Marcel Sabitzer

Etter et halvt år på utlån hos Manchester United er Marcel Sabitzer tilbake i Sør-Tyskland. 29 åringen ønsket å bli på Old Trafford, men manager Erik ten Hag har andre planer for midtbanen til tross for at «alle er svært fornøyde».

Det er ikke nødvendig å pakke ut av eskene for den østeriske midtbanespilleren for Bayern München har snudd seg rundt og funnet en ny klubb så snart de fikk signaler om en retur. Overraskende de har funnet frem til erkerival i Bundesliga Borussia Dortmund.

Les: Bayern München snakker med marokansk landslagskeeper

Tyske Sky melder at Bayern München har kommet til enighet med Dortmund om en overgang verdt 19 millioner euro, pluss bonuser. Sabitzer har på sin side akseptert vilkårene i en kontrakt frem til juni 2027 og forventes å fullføre overføringen om kort tid.

Dermed gjør 29-åringen et følsomt grep innad i Bundesligaen, ettersom Bayern og Dortmund har kjempet om tittelen i Tyskland i flere år.

Sabitzer kom til Bayern München fra RB Leipzig sommeren 2021. Midtbanespilleren, som er under kontrakt til 2025, har spilt 54 kamper for de tyske gigantene.

Les på F7: Superstjerne Kylian Mbappe og Paris Saint-Germain har mottatt et ASTRONOMISK tilbud