Smukt, som danskene sider det. (foto: tottenham, twitter)

Humøret til José Mourinho har sunket i takt med tapene som har kommet på rekke og rad. På søndag var det igjen mulig å se antydningen til et smil hos portugiseren.

Trolig på grunn av kombinasjonen fornøyd-med-gutta-sine og lettelse. For det er grenser for hvor langt Tottenham skal slippe topp-fire klubbene unna seg.

Les: Marca: Sergio Ramos har spilt sin siste kamp for Real Madrid

Vi har en tendens å måle Mourinho opp mot Solskjær (kanskje ikke så snodig), så etter at United snublet i lissene før siste spark på ballen mot Everton, hadde Tottenham mulighet til å knipe innpå Mourinhos tidligere arbeidsgiver.

West Bromwich holdt seg inne i kampen frem til pausen, men i det 54. og 58. minutt sørget scoringskamerantene Kane og Heung-Min Son for en komfortabl 2-0 seier, der gjengen til reven Sam Allardyce fikk fyrt av ett fattig skudd på Tottenham-målet.

Les på Engelske klubber: Klar til å doble lønna til Grealish og cashe ut Barkley for 460 millioner kroner

Dermed kunne Mourinho møte pressen i en helt annen sinnstemning enn etter kampene mot Liverpool, Brighton og Chelsea.

-Jeg er ikke vant til å tape tre kamper på rad og det er heller ikke Tottenham, så dette har ikke vært noen enkel uke. Likevel var jeg optimistisk før dagens kamp, for jeg visste spilleren ville vise det de gjorde i dag, sier Mourinho til BBC.

Da ønsker vi Mourinho velkommen til en litt bedre uke med plasseringen foran Chelsea på tabellen. Det hjelper ikke mye, men litt.

Les: Djibril Cissé: Én spiller mangler for å gjøre Liverpool best i verden