Vet han kommer til å blø spillere. (foto: everton, twitter)

Frank Lampard visste det måtte komme, men det er likevel surt når det skjer. Richarlison, spilleren som leverte 1/4-del av scoringen forrige sesong, bærer nå Tottenham-drakt. Svakheten Everton viste forrige sesong har fått klubber til å kretse rundt de beste spillerne som søker en vei ut, og enda verre for Everton: De største talentene.

Ifølge Football Insider har Chelsea planen klar for å hente et av de største forsvarstalentene i England. Ishe Samuels-Smith rundet 16 i begynnelsen av juni, men har likevel vært fast på Evertons U18-lag som forrige seosng gikk til 5. runde i FA Youth Cup. Den engelske U17-landslagsspilleren var på banen i 18 kamper.

LES: Nøyer seg ikke med Dean Henderson, henter inn nok en landslagskeeper

Tenåringen er en naturlig venstreback, men kan også gå inn i rollen som midtstopper eller høyreback. The Toffees kommer til å holde hardt på den engelske U-landslagsspilleren, spesielt etter at de mistet et annet forsvarstalent i Thierry Small (var klubbens yngste spiller til å spille FA Cup-kamp, men forsvant til Southampton forrige sommer).

Chelsea kommer neppe til å vise Everton noen medfølelse.

SE CARLOS SAINZ TA SIN FØRSTE POLE POSITION I FORMEL 1:

LES: Normann vil aldri tilbake til Russland, Haaland er klar for Manchester City og Sørloth får en ny sjanse