Rivaliseringen har gjort dem bedre!

Manchester United og Real Madrid-legenden Cristiano Ronaldo har blitt fortalt at han burde forlate Old Trafford i sommer og endelig spille på samme lag som Lionel Messi i Paris Saint Germain. – Ronaldo er i tvil om fremtiden sin med de røde djevlene og han skal ha gitt beskjed han vil dra videre.

For et par uker siden ble det avslørt at hans Jorge Mendes tilbød Ronaldo til Chelsea, og Ronaldo har tilsynelatende bedt om å forlate United dersom Old Trafford-klubben får et «tilfredsstillende tilbud».

Det ville vært Harlem Globetrotters-greie

Og nå har tidligere Arsenal-spiller Paul Merson sagt at portugiseren burde ha forlatt United for lenge siden.

Les: Nøyer seg ikke med Dean Henderson, henter inn nok en landslagskeeper

I sin Daily Star-spalte sa Merson: «Ronaldo burde ha dratt til Paris St-Germain for å danne et drømmelag med Lionel Messi denne sommeren.»

Merson la til at han tror Erik ten Hags æra ikke kan starte ordentlig før Ronaldo har gått.

Han sa: «Fordi Erik Ten Hags revolusjon ikke kan starte før Ronaldo har forlatt Manchester United etter min mening.»

«Og Ronaldo vinner ikke titler på Old Trafford, så hvorfor bli likevel? Han har ikke mange år igjen til å vinne de store premiene.»

«Se for deg ham på PSG med Messi. De har brukt år på å være rivaler. Det ville vært morsomt å se dem avslutte karrieren som lagkamerater.»

«Og du fortsetter å høre at Neymar kan forlate PSG slik at du kan ha en spisslinje av Messi, Ronaldo og Kylian Mbappe!»

Merson la til: «Det ville vært Harlem Globetrotters-greie, men det er det de gjør der – og Ronaldo vil garantert vinne store trofeer igjen.»

«Det er sannsynligvis det beste stedet for ham. Og de ville vært på TV hver eneste uke over hele verden fordi alle ville ønske å se det.»

SE RONALDOS PREMIER LEAGUE-SCORINGER 2021/22:

LES: Topp 25 bekreftede overganger i Bundesliga før 2022/23-sesongen

Sky Sports-eksperten stilte da spørsmålstegn ved om United burde tillate Ronaldo å forlate for å være til fordel for klubbens fremtid.

Merson sa: «Før Ronaldo kom, var United et lag fullt av spillere som stengte og kontret angrep med utrolig tempo, energi og dyktighet.»

«Men de kunne ikke gjøre det forrige sesong med Ronaldo. Jeg vet han scoret en mengde mål. Folk sa at han hadde gjort jobben sin.»

– Saken er at United foretrekker å vinne ligaen med Ronaldo som bare scorer en håndfull mål enn å avslutte en «million miles bak».

«Det er som å bygge et hus og si at du har fine vinduer, men taket er ikke lagt ordentlig. Det går ikke.»

«Ronaldo sto og lo sarkastisk mot Brighton forrige sesong som om han sa: «Hva gjør jeg her?»

Alle øyne vil nå være fast festet på Ronaldo mens han grubler på sitt neste trekk. – Og skal vi tro Sky Sports kan neste stopp faktisk bli Paris Saint-Germain og samspill med sin gamle rival Lionel Messi.