Steve Cooper tar ingen sjanser, vet sisteskansen kan avgjøre.

Da Forest sikret seg Dean Henderson på leie fra Manchester United, sa vi litt halvflåsete at klubben hadde sikret seg overlevelse i Premier League i returen etter tjuetre år. Men etter å ha sett Sheffield United med og uten Henderson, kan påstanden fort bli en realitet. Nå lader Forest med nok en keeperforsterkning.

Burnley-keeperen med det kule navnet Hennessey ble hentet til Turf Moor på free transfer fra Crystal Palace forrige sommer. 35-åringen fikk bare tre kamper på banen i sesongen Burnley rykket ned, ifølge Football Insider blir det nå permanent exit for Wayne Hennessey. Det er Nottingham Forest som har blitt enig med Burnley om overgangssum og med 35-åringen om personlige betingelser.

LES: Topp 25 bekreftede overganger i Bundesliga før 2022/23-sesongen

Den walisiske landslagsspilleren har mistet førstekeeperplassen på landslaget til Leicesters Danny Ward, men har plan om å gjøre seg aktuelt til VM-troppen som sendes til Qatar i november. Med Dean Henderson som førstekeeper kan Hennessey neppe vente seg mye spilletid, men vil være med på et keeperprosjekt hos Forest som skal gi gode arbeidsforhold.

Da Ward ble skadet i sommer, var det Hennessey som startet i de avgjørende VM-playoffkampene mot Østerrike og Ukraina. Forest-manageren tar ingen sjanser før sesongstart, og skal ha inn en back-up for Henderson han kan stole på. Hennessey har med sine 183 Premier League-kamper bak seg det som skal til for å dekke opp for Henderson når det trengs.

SE HENDERSONS KANONREDNINGER 2019/20:

LES: Manchester United nekter

Smart trekk, Cooper.