Serge Gnabry

Høyreving Serge Gnabry var i starten av sin karriere i Arsenal, de han forlot London-klubben etter fem år og ble en den av Werder Bremen var det som en fullt utlært og erfaren spiller som hadde en helt naturlig plass på det tyske landslaget.

De siste fire årene har Serge Gnabry spilt for de tyske mestrene, med bare et år igjen av avtalen ønsker Bayern München å forlenge. Real Madrid, FC Barcelona og ​​​​Tottenham ønsket seg Gnabry i sommer. Arsenal manager Mikel Arteta har flere ganger uttalt han ønsker seg mer kreativitet på kantene og brukt tyskeren Arsene Wenger hentet til Emirates i 2011 som et eksempel.

Les: Normann vil aldri tilbake til Russland, Haaland er klar for Manchester City og Sørloth får en ny sjanse

Det kan imidlertid på et svært tøft race, BBC melder at både den røde og lyseblå delen av Manchester er på ballen. Manchester United fordi de opplever historisk mannefall og ny giv under Erik ten Hag og Manchester City ettersom Gabriel Jesus om kort tid presenteres som Arsenal spiller og at Raheem Sterling også ser etter utgangsdøra. – Dessuten mener manager Pep Guardiola at Serge Gnabry sin fart og eleganse passer perfekt til den rå kraften til Erling Braut Haaland.

SE DEN LEKRE GNABRY-VOLLEY’EN:

Les: Manchester United nekter