Kan mot alle odds bli et riktig så bra overgangsvindu for Xavi. (foto: barcelona, twitter)

Bayern München-boss Oliver Kahn kan ikke skjønne at en klubb med milliarder i gjeld og press på å kutte kostnadene kan legge inn bud på Robert Lewandowski. Denne uken kom tikkende inn over 2,6 milliarder på kontoen til La Liga-klubben som skal redde overgangsmarkedet. Da lever også «Prosjekt Premier League» for Xavi.

Barcelona har slitt med å kunne registrere free agents Andreas Christensen og Franck Kessie før de har fått til de nødvendige kuttene i lønnsbudsjettet som gir plass til de to spillerne. Det samme skjedde rundt nyttår da Ferran Torres og Dani Alves sto med ferdigstrøket Barca-drakt og trippet mens de ventet på registrering i La Liga.

LES: Serge Gnabry nekter å forlenge med Bayern München

Barcelona har denne uka solgt ti prosent av TV-rettighetene til klubben, noe som har satt i gang en voldsom aktivitet på overgangsmarkedet for å realisere planene før sesongstart.

Ifølge Sport har en av Premier Leagues beste midtbanespillere gitt beskjed om at han vil til Barcelona – NÅ!. Den spanske avisen hevder Bernardo Silva har gitt agent Jorge Mendes oppdraget med å få gjennomført overgangen fra City til Barca i sommer.

Pep Guardiola har tidligere uttalt han ønsker å beholde Silva på Etihad. Forrige sesong var den offensive midtbanspilleren outstanding og på banen i 35 av 38 PL-kamper (8 scoringer og 4 assists). Skal noen finne på å hente spilleren, krever City ifølge Sport minst 100 millioner euro.

Har Sport rett i at Silva har gjort som Lewandowski, skal det godt gjøres for City å holde 27-åringen tilbake. For Barcelona skal det jobbes intenst for å melke mest mulig ut av et Frenkie de Jong-salg til smådesperate Manchester United, hvis de lykkes skal med å hente Silva i retur fra balløya.

SE KEVIN DE BRUYNEs BESTE PREMIER LEAGUE-SCORINGER 2021/22:

LES: Nøyer seg ikke med Dean Henderson, henter inn nok en landslagskeeper