Djed Spence ser fornøyd ut!

It’s official!, skryter Tottenham på klubbens hjemmeside. Tottenhams 6. signering er på plass, Djed Spence en av Englands store og mange back-talenter har funnet veien til Antonio Conte.

Forrige sesong var Middlesbrough-spilleren på utleie hos Nottingham Forest, der han var en av brikkene til Steve Cooper som endte med det historiske opprykket. – Steve Cooper var svært opptatt av å gjøre oppholdet permanent, men måtte gi tapt da Tottenham meldte seg på banen.

Likevel Djed Spence var svært takknemlig for tiden i Nottingham Forest noe han uttrykker på en oppdatering han kom med på Instagram for kort tid siden.

Les: Morten Thorsby klar for Bundesligas store overraskelse

Fra før har Fraser Forster (keeper), Yves Bissouma (midtbanespiller), Ivan Perisic (kantspiller/vingback), Richarlison (angriper) og Clément Lenglet (midtstopper) kommet inn portene på Tottenham Hotspur Stadium.

Les: Chelsea med nok et gigantbud, denne gangen i konkurranse med Barcelona

Vi har ventet på at det skulle komme. Kampen om høyrebacken Djed Spences signatur har vært hard. Ifølge Sky Sports kommer Tottenham unna med en overgangssum på rundt 125 millioner kroner for 21-åringen, som med bonus kan øke til rundt 200 millioner.

På tirsdag ble det signert på en femårskontrakt bare noen timer etter pilotene skrev under på en kontrakt på 5,5 år med SAS.

Les: LEGO presenterer «The Office»