The Gaffer. (foto: spurs, twitter)

Tottenham manager Ange Postecoglou var fullstendig feilfri inntil han fikk besøk av Chelsea og gamlemanager Mauricio Pochettino kom på besøk på mandag. – To røde kort og sesongens første tap 1 – 4.

I hele høst har eksperter diskutert om det er nødvendig å faktisk hente en ren spiss som erstatter for Harry Kane, målene renner tross alt inn og Tottenham var på førsteplass i Premier League.

Debatten om det trengs en erstatter er over!

Les: John Obi Mikel forteller sin versjon av hvorfor Rafael Benitez var dømt til å mislykkes som Chelsea-manager

Postecoglou og styret i Tottenham har blitt enige om en kandidat og forbereder et angrep på en svært ettertraktet spiss

Ivan Toney ønsker seg bort fra Brentford som på sin side godt kan ta imot en milliard pluss.

Toney vil være kvalifisert til å spille igjen etter FA-forbudet fra januar og utover, og det har til og med vært spekulasjoner om at midtspissen kan være på farten i vintervinduet, etter å ha blitt lagt høyt på ønskelisten til en rekke klubber.

Arsenal og Chelsea er blant de mest ivrigste. Arsenal skal ønske å vente til sommeren, men blir det et race i januar skal de være forberdt til å være med.

LES: Spansk media: Arsenal klar for å dumpe Havertz

Det ser ut til at Tottenham har samme holdning. Football Insider skriver at kampen om Toneys signatur ikke bare dreier seg om å møte prisen som Brentford setter, men mer om hvilken klubb Ivan Toney velger. Brentford manager Thomas Frank vil at Ivan Toney skal være en viktig del av valget av en større klubb.

Ange Postecoglou har personlig engasjert seg i å gjøre Tottenham så sexy som overhodet mulig for 27 åringen.

Få tror at Brentfords krav på 70 millioner pund vil være vanskelig å oppnå i januar for engelske landslagsspilleren ikke har spilt siden forrige sesong og vil være rusten. – Tanken til Brentford er å «varme han opp skikkelig» og selge til sommeren.

Uansett ser det ut til at Tottenham har til hensikt å konkurrere med Arsenal og Chelsea – og muligens Manchester United – om den tidligere Newcastle-spillerens signatur.

Spurs solgte Harry Kane til Bayern München i sommer hvor han har vært i spektakulær form.

Ange Postecoglou har hovedsakelig utplassert Son Heung-min som midtspiss siden Kane ble solgt til Bayern. Richarlison trenger litt tid for å fikse et fysisk problem, mens spissen de signerte i sommer – Alejo Veliz – bare er et ungt prospekt.

Før utestengelsen scoret Brentford 68 mål etter 124 opptredener. Han hjalp Biene med å få opprykk fra Championship i sin første sesong og har siden – i likhet med klubben – konsolidert seg på toppnivå.