Conte prøver å lære Dier en skikkelig italiensk feiring. (foto: tottenham, twitter)

Det var Tottenhams første kamp på to uker. Rødt kort til Andy Robertson, fire scoringer og en haug med annet krydder. Vi kjenner vi har savnet Spurs og Antonio Conte i sirkusmanesjen på balløya.

Det var kamper som dette Tottenham tidligere tapte. Med Conte hojende langs sidelinjen tok Spurs et sterkt og viktig poeng midt i et salig viruskaos med spillere fraværende.

Les: Agent Raiola skjønner han tabbet seg ut da han sendte Ajax-talent Brian Brobbey til RB Leipzig

Liverpool stilte uten van Dijk, Jones, Fabinho og Thiago ute med positive tester på korona, Jordan Henderson ute med sykdom.

Mange trodde at Tottenham ville mangle rytme etter den ufrivillige kamppausen, første omgang viste det motsatte. Etter et kvarter fant Ndombele Harry Kane som alene mot Alisson banket inn 1-0, den andre scoringen i Premier League på forriges sesongs toppscorer.

Så glad blir en toppscorer for sesongens andre PL-mål. (foto: spurs, twitter)

Både Heung-Min Son og Dele Alli var nære med å øke ledelsen til Spurs, men det var Andy Robertson som fant skallen til Diogo Jota til 1-1.

Det kokte skikkelig i London denne søndagen der dommer og VAR fikk nok å gjøre. Andy Robertson spilte en av hovedrollene i denne kampen, først med assisten, så med scoring i det 67. minutt til 1-2, så rødt kort åtte minutter senere.

Les på Popidol: Fullstendig meta: Se Nicolas Cage bli «Nick Cage»

Mellom Robertsons scoring og røde kort utlignet Heung Son-Min til 2-2. En helt vill kamp der det meste skjedde. Liverpool ligger nå tre poeng bak City, mens Tottenham har alle muligheter til å klatre på tabellen.

Les: Løvinne Silje Solberg reddet alt og leverte Norge VM gull

Med poeng mot Liverpool befinner Spurs seg på 7. plass med tre kamper færre spilt. Resultatet mot Liverpool bør gi et skikkelig boost inn i disse kampene. Conte har sendt Tottenham ut på en god gammel langspurt.