Rydder opp i troppen for Postecoglou. (foto: spurs, twitter)

Ikke ofte vi ser en australier med bakgrunn fra australsk og japansk liga ta over roret hos en av de største klubbene i Premier League. The Treble hos Celtic denne sesongen var nok til å overbevise Spurs-ledelsen om at han er som skapt for fotball på balløya. På tirsdag kom bekreftelsen.

Engelsk media har rapportert en lang kandidatliste med navn som Nagelsmann, Pochettino, Potter, De Zerbi, Alonso, med flere, hele historien ender opp med Ange Postecoglou. Dette må være så langt unna et valg av Mourinho og Conte som det er mulig å kommer.

LES: Gir Harry Kane råd om Real Madrid

Det betyr ikke at Postecoglou vil tryne. Mourinho og Conte har begge vist at de mest meritterte trenerne fort går lei og grinete når det ikke går deres vei, australieren har ingen grunn til å miste bakkekontakten etter en Treble på det skotske høylandet.

– Ange kommer med en positiv mentalitet og en rask og offensiv måte å spille fotball på. Han har gode erfaringer rmed å utvikle spillere og forstå samspillet med akademiet, sier styreleder Daniel Levy til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Skal sikre seg spilleren som takket nei til Manchester United og Tottenham

Da er det bare å begynne jobben. Vi ønsker australieren lykke til!