Har som oss andre ikke akkurat blitt yngre de siste tre corona-månedene. (foto: tottenham, twitter)

Jubelen var stor i Roma da hovedstadsklubben hadde sikret seg den spanske landslagskeeperen Pau Lopez fra Betis. Ett år senere spørs det om Serie A-klubben får beholde 25-åringen.

For når tre Premier League-klubber sirkler seg inn mot keeperen kan det være tøft å stå imot for Roma i viruskaoset.

Les: Ble skjelt ut av Jürgen Klopp – fikk rett denne sesongen

Lopez har fortsatt fire år igjen av kontrakten, men ifølge Estadio Deportivo gjør en utkjøpsklausul på «bare» 330 millioner kroner en exit mulig, selv med krisestemning rundt i Europa. Den spanske avisen hevder i tillegg at Lopez stiller seg positiv til en overgang til verdens tøffeste liga.

Estadio Deportivo hevder Tottenham, Chelsea og West Ham ser Lopez som en egnet førstekeeper, men der Chelsea må avvente på Kepa Arrizabalagos veivalg og West Ham fortsatt har Lukasz Fabianski mellom stengene, er det Jose Mourinho som er forventet å foreta seg noe først.

Les: Røper 13 år gammel hemmelighet og dato for Sopranos filmen

Den spanske avisen hevder Tottenham vil gjøre et fremstøt i sommer. Ambisjonen er ikke mindre enn å sikre seg en langsiktig etterfølger til Hugo Lloris.

For Roma kan tre hundre millioner kroner bli sure penger for tapet av keeperen som har voktet buret i 34 kamper denne sesongen.

Les: Arturo Vidal truer med exit