Up and coming. (foto: tottenham, twitter)

Debuten i Premier League kom forrige sesong for Dane Scarlett. Selv om det bare har blitt tre minutter på banen i ligaen denne sesongen, har 18-åringen fått med seg tre Conference League-kamper. Potensialet til senterforwarden er det ingen tvil om, nå har Tottenham sikret seg mot at rivalene nærmer seg tenåringen.

Angrepstalentet har hamret inn 23 scoringer på 23 U18-laget, for U23-laget til Spurs har det blitt 4 scoringer på 14 kamper.

LES: Gedigen Chelsea-tabbe: Tuchel kunne hatt midtstopper fra topphylla

Harry Kane gikk gradene fra akademiet til å bli en av de beste senterforwardene i verden, Tottenham har tydeligvis store forventninger til Dane Scarlett. På onsdag sørget Spurs for å gi 18-åringen kontrakt til 2026. Her skal det gros.

Med Fabio Paratici som sportsdirektør og sjef for de langsiktige planene i klubben, er kontrakten til Scarlett et sterkt signal om at han er tiltenkt en rolle hos Spurs de kommende sesongene.

Er det noe Tottenham er kjent for, så er det å utvikle og løfte opp angrepstalenter. Vi gleder oss skikkelig til å bli kjent med en av Tottenhams utvalgte.

LES: Luis Suarez lurt – igjen