Gareth Bale

Gareth Bale forlater Real Madrid etter lørdagens Champions League-finale mot Liverpool. Og flere klubber skal være interesserte.

Men Atletico Madrid skal ha avslått sjansen til å signere Gareth Bale fra byrivalen Real Madrid. Bale har vært på Santiago Bernabeu siden 2013, men er uten kontrakt denne sommeren.

SISTE: Sevilla har tatt beslutning om Anthony Martial

Ifølge Marca møtte Bales agent nylig Atleticos sportsdirektør for å diskutere en potensiell avtale. Andrea Berta sa imidlertid til Jonathan Barnett at Atletico ikke er interessert i å signere den walisiske landslagsspilleren.

Bale har hatt en ujevn karriere i Madrid. Selv om han har hatt noen fantastiske øyeblikk som f.eks. brassesparket som hjalp Los Blancos å vinne Champions League-finalen mot Liverpool i 2018, har han også blitt hånet av fansen og fått lite spilletid,

LES: Chelseas nye eiere lover Tuchel MYE penger!

Han tilbrakte forrige sesong på lån hos Tottenham, og det er fortsatt uklart hva hans neste trekk vil bli. Han har vært linket både til USA og Premier League.

MLS-laget Inter Miami er ute etter Bale, og de er villige til å strekke seg langt når det kommer til den økonomiske pakken. Mens Newcastle som har vært i samtaler med agenten til Bale, ønsker seg den tidligere Tottenham-stjernen til en litt mer fornuftig pris.