Eden Hazard

Nå som Gareth Bale ikke lenger er «et problem» for Real Madrid fansen har det begynt å gå opp for dem at det største bomkjøpet som fortsatt er i klubben er belgiske Eden Hazard. – Nå bekrefter venstre vingen som virkelig ikke har levert siden overgangen fra Chelsea i 2019, mye grunnet et sant skadehelvete har til hensikt å bli.

31 år gamle Eden Hazard har pådratt seg 15 separate skader i løpet av sin tid i Real Madrid, sammenlignet med bare ni i løpet av sine syv år på Stamford Bridge.

Den belgiske superstjernen sluttet seg til Los Blancos etter å ha bidratt med 38 mål og assists i sin siste sesong i Chelsea, men har ennå ikke nådd halvparten på tre hele år i Real Madrid.

Les: Har tatt avgjørelsen om William Saliba – men er ikke sikkert han blir hørt

Denne sesongen har Vinicius Junior blitt fremtredende i Hazards foretrukne posisjon med 41 målbidrag i alle konkurranser.

Videre har Rodrygo truffet form når de spanske gigantenes sesong nærmer seg slutten, mens Marco Asensio har hatt sin beste noensinne i en Los Blancos-skjorte.

Som et resultat har Hazard bare hatt syv ligastarter i år, og bare én av dem i 2022.

Men til tross for at han knapt har vært med i år, på grunn av andres form og hans egne skadeproblemer, har Hazard bekreftet sitt ønske om å forbli i klubben han drømte om å spille for i sine yngre år.

Hva har Hazard sagt?
Den tidligere Lille- og Chelsea-mannen har sagt til VTM Nieuws: «Alle vet at jeg har en kontrakt til 2024. De tre første sesongene mine har ikke gått bra, så jeg vil vise alle hva jeg kan.

«Det har alltid vært en drøm å spille for Real. Det er det fortsatt,»

Tilbake i april sa Hazards yngre bror Kylian til RTL Sport at han tror broren hans vil være tålmodig for å bevise seg for Madrid-fansen. Han kommer ikke til å gi slipp på Real før han beviser at han er sterkest der,» sa Kylian. «Han har bevist seg selv i hver klubb han har vært i, og for meg vil han ikke forlate.

«Jeg tror ikke han kommer til å forlate,» fortsatte han. «Jeg kan forsikre deg om en ting: han vil gjøre alt for å bevise at han er den beste spilleren i Real.»

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti bekreftet også Hazards planer tidligere i mai, og sa: «Planen hans er ganske klar: han blir og han gjør det med mye motivasjon fordi han har hatt en tøff tid de siste årene. Han ønsker å vise sine kvaliteter.»

Les: Takker nei til Gareth Bale