Coach.

Vi tipper den tidligere City-kjempen satt med en tåre i øyekroken da Guardiola og noen av hans tidligere medspillere løftet Premier League-trofeet på søndag. Så ble tåren tørket raskt vekk, belgieren har viktige oppgaver foran seg.

Da Steven Gerrard returnerte til Premier League som manager, ble ligaen en stor attraksjon rikere. Nå er også Vincent Kompany på vei tilbake, han trenger bare å ta en sesong eller to i Championship først.

LES: Tottenham har enorme forventninger til Dane Scarlett

Ifølge The Guardian har Burnley valgt Kompany som den sterkeste kandidaten til å ta over arven etter Sean Dyche. Dette er en klubb som hadde samme manager i ti år (helt enestående på balløya!), nå hevder den engelske storavisen at Burnley ser at Kompany har forutsetningene til å legge inn et nytt tiår med innsats, der en rask retur til Premier League står øverst på lista.

Anderlecht-treneren har sammen med familien (kone fra Manchester) begynt å savne England de forlot i 2019. Ifølge The Guardian er nå avgjørelsen tatt hos Burnley, der en signering er nært forestående.

LES: Denne gangen er det Jarrod Bowen sin tur til å bli kalt inn

LES: Takker nei til Gareth Bale

Vi kan ikke si annet enn: Digg! Fotballkrigeren Vincent Kompany er en verdig arvtager etter Sean Dyche. Burnley-supporterne kan glede seg.