Harry Maguire til venstre og Harry Kane til høyre

Vi trenger ikke lete lenge for å finne bevis for at Totteham sin store stjerne og målmaskin Harry Kane er en tvers igjennom hyggelig fyr. – Når det stormet som verst rundt Harry Maguire og han ble buet av fans på Wembley i fjor var han ikke sen om å forsvare sin lagkamerat på det engelske landslaget.

Den 30 år gamle Manchester United kapteinen Harry Maguire har fått enda mindre spilletid etter Erik ten Hag tok over som manager i fjor sommer. Det har vært en rekke forsøk på å få midtstoppergiganten til forlate Old Trafford og nå kan det endelig skje.

Les på Radiosporten: Sier nei takk til 12 milliarder

The Telegraph melder at Spurs’ interesse for 30-åringen ikke knyttet til Manchester Uniteds ønske om å signere Harry Kane og la Harry Maguire inngå i en slags bytteavtale. – Nei det er heller snakk om å overbevise Harry Kane til å bli i Tottenham.

Det er bare et år igjen av avtalen og alle piler peker bort for Harry Kane. Tottenham som akkurat har ansatt Ange Postecoglou som ny manager spiller nå tredimensjonal sjakk. en signering av Maguire kan overbevise Kane om å bli i Spurs, ettersom spissen tidligere har foreslått Uniteds midtstopper som et nyervervelse. Duoen skal dessuten ha et nært forhold utenfor banen.

Totalt har Harry Maguire spilt 175 kamper i Manchester United-trøya. Engelskmannens kontrakt løper til 2025 og ifølge The Athletic kan han selges for rundt 40 millioner pund. Harry Kane på sin side er verdt omtrent 100 millioner pund mer!.

Les: Tottenham har på plass neste manager!