Yves Bissouma

Tottenham Hotspur har blitt enige om en avtale verdt rundt 25 millioner pund med Brighton & Hove Albion for Yves Bissouma, melder The Times.

Spurs har gjenopplivet interessen fra januar for den 25 år gamle midtbanespilleren som går inn i de siste 12 månedene av kontrakten sin med Brighton. Landslagsspilleren fra Mali blir Tottenhams tredje signering for sommeren etter at keeper Fraser Forster og rutinerte Ivan Perisic begge kom på gratis overganger.

SISTE: Vil etterforske Haaland-overgang

Avtalen er i tråd med Tottenhams strategi om å se etter «de riktige» avtalene til tross for at klubbens eiere i forrige måned annonserte en injeksjon på £150 millioner til overganger denne sommeren.

Tottenham er sikre på at de personlige betingelsene ikke vil være et problem, og Bissouma skal ha medisinsk test denne uken. Han hadde en kneskade tidligere denne sesongen og fikk et ankelproblem forrige uke, men ingen av dem forventes å spolere avtalen.

Gode nyheter: Endelig en klassespiller som faktisk vil til Old Trafford!

Liverpool og Arsenal vurderte å signere ham i fjor sommer, og Aston Villa mislyktes med et bud i januar, men alle tre virker å ha fokus andre steder.

Bissouma ble arrestert mistenkt for seksuelle overgrep i Brighton i oktober i fjor og ble løslatt under etterforskning før han spilte for Mali i Africa Cup of Nations i januar. Han venter fortsatt på å få vite utfallet av politiets etterforskning.