Robert Lewandowski med familie

Med de siste ukenes uttalelser fra den polske superstjernen Robert Lewandowski er det klinkende klart han vil bort fra Bayern München. 33 år gamle Lewandowski har levert år ut og år inn for den tyske storklubben og forventet en litt mer smidig holdning fra klubben nå som han ønsker seg videre.

Barcelona har et intenst ønske om å signere Lewy, men er begrenset av dårlig økonomi. Sjefene på Camp Nou var villige til å strekke seg til 40 millioner euro, noe de mente var rimelig for en som bare har et år igjen av sesongen, deres slappe tilbud, vekket sjefene på Manchester United.

Erik ten Hag, som akkurat har overtatt som manager har alltid hatt en enorm respekt for Robert Lewandowski, som i tillegg til å levere mellom 40 og 50 mål hver eneste sesong er en fantastisk lagspiller. Bayern er gjennomorganisert noe som gjør at det er lettere å blomstre. – Det er stor forskjell på prestasjon fra Lewandowski på klubblag og det han får til for Polen.

Les: Åge Hareide assistent overtar Blackburn

Ifølge radiokanalen Catalunya Radio krever den tyske giganten hele 53 millioner euro for Lewandowski. Og dette i en betaling, ingen bonuser eller lignende inkludert.

Kravet har sendt ledelsen i Barcelona inn i sjokktilstand, mens Manchester United ser på dette som en gylden mulighet for over natta bli gullkandidat i Premier League igjen.

LES: Marquinhos har signert for Arsenal