Nå er det tydeligvis helt slutt på å spare penger for Tottenham. Styreleder Daniel Levy er kjent for å holde hardt på lommeboka. – Derfor var det først rart når klubben hyret inn ekspansive Jose Mourinho for så i år signere Antonio Conte som manager. – Han er om mulig enda mer opptatt å hente spillere koste hva det koste vil.

Etter at Tottenham på tampen av sesongen sikret spill i Champions League, med tilhørende økte inntekter og krav fra Antonio Conte for å bli har eierne bestemt seg for tilføre klubben cash.

I pressemeldingen skriver Tottenham at 150 millioner pund skal brukes til investeringer på og utenfor banen.

LES: Luis Suarez lurt – igjen

– Vi er glade for å ønske denne investeringen velkommen, som viser den utvetydige støtten og engasjementet til vår majoritetsaksjonær, ENIC.

– Det er en betimelig tilførsel av midler for å sikre at vi kan fortsette å vokse klubben vi alle elsker, og understreker styrets fortsatte ambisjoner om suksess, sier styremedlem Jonathan Turner.

Budskapet er nok søt musikk i Tottenham-manager Antonio Contes ører, han har tidligere uttrykt et ønske om at klubben bør satse på å forbedre spillertroppen.

Det ønsket ser nå ut til å gå i oppfyllelse, men mye vil trolig gå til å dekke underskudd.

Les: Leeds takket nei til 550 millioner fra fattig gigant

I tillegg til spillerkjøp og «nye investeringer» har klubben store lån, både fra engelske myndigheter i forbindelse med Covid 19 og i forbindelse med bygging av Tottenham Hotspur Stadium. White Hart Lane ble for liten og «gammeldags ikke så rart når vi vet første versjon ble bygget i 1899 (ble brukt til 2017) 2019 stod Tottenham Hotspur Stadium ferdig med en prislapp på omtrent 11 milliarder.