Da får vi se om Boehly faktisk har en jobb til tyskeren.

Bare for å sagt det med en eneste gang. – Det eneste som betyr noe for Premier League er penger. Det beviser de hver eneste gang de godkjenner en diktator, et hegde fond eller en oligark som eier av en klubb.

For ikke så lenge siden godkjente Premier League det Saudi Arabiske kjøpet av Newcastle under «forutsetning» at diktatorene ikke ville legge seg opp i driften av klubben, noe Public Investment Fund (80%) eier lovte for så sette inn fondets sjef Yasir Al-Rumayyan som styreformann i klubben.

Fortsetter dette har man i det miste samlet de kjipeste menneskene i verden på et sted!.

Les: Luis Suarez lurt – igjen

Nå har Premier League ikke uventet godkjent grupperingen ledet av milliardæren Todd Boehly, men i hovedsak eid av Clearlake Consortium. – Dette blir presentert av norske medier som at kjøpet av Chelsea er godkjent, men det er det definitivt ikke.

Britiske myndighet har ikke godkjent salget og viktig, det har heller ikke Roman Abramovic som fortsatt står som eier.

Premier Leagues uttalelse sa: «Premier League-styret har i dag godkjent den foreslåtte overtakelsen av Chelsea Football Club av Todd Boehly/Clearlake Consortium.

«Kjøpet forblir avhengig av at regjeringen utsteder den nødvendige salgslisensen og en tilfredsstillende gjennomføring av de siste stadiene av transaksjonen.

«Styret har brukt Premier Leagues eier- og direktørtest (OADT) på alle potensielle styremedlemmer, og foretatt den nødvendige due diligence.

«Medlemmene av konsortiet som kjøper klubben er tilknyttede selskaper i Clearlake Capital Group, L.P., Todd Boehly, Hansjorg Wyss og Mark Walter.

«Chelsea FC vil nå samarbeide med de relevante regjeringene for å sikre den nødvendige lisensen for å fullføre overtakelsen.»

Chelseas spesiallisens gitt av den britiske regjeringen skal utløpe i slutten av mai, men overtakelsen forventes av Premier League å være fullført før den tid.

LES: Dortmund-spillerne ante ingenting!

Vi i sporten.com sitter på informasjon om at godkjennelsen fra Britiske myndigheter aldri kommer.